Busquen un home que hauria desaparegut al mar a la platja de s’Abanell de Blanes

La recerca s'ha suspès quan ha arribat la nit i al matí es valorarà si es reprèn

Equips de rescat marítim participen en la presumpta desaparició d'un banyista a Blanes. /Aj. Blanes

Els equips d’emergència han estat buscant aquesta tarda un home que hauria desaparegut al mar quan es banyava a la platja de s’Abanell de Blanes, cap a la zona dels càmpings. Fonts municipals han explicat que dues persones han donat l’alerta en veure com l’individu s’ofegava. Ha actuat Salvament Marítim, els submarinistes dels Bombers o els Mossos d’Esquadra, entre d’altres. També ha actuat un helicòpter, que ha sobrevolat la zona. La recerca ha estat infructuosa i s’ha suspès quan ha arribat la nit. Tampoc s’ha trobat pertinences personals a la sorra que poguessin fer pensar en la desaparició d’algú. Davant d’aquests fets i de la circumstància que no s’ha denunciat cap desaparició, Bombers i Mossos decidiran al matí si reprenen la recerca.

Port de Tarragona