Desmantellen un grup criminal especialitzat en el cultiu intensiu de marihuana al Camp de Tarragona

Els Mossos d’Esquadra detenen catorze persones que s’encarregaven de plantacions en diferents estats de creixement

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un grup criminal especialitzat en el cultiu intensiu de marihuana al Camp de Tarragona en el marc del cas ‘Koman’. L’operatiu, iniciat el 5 de juliol, ha acabat amb la detenció de catorze persones d’entre 21 i 51 anys que presumptament s’encarregaven de diverses plantacions ubicades en naus industrials o cases unifamiliars en zones amb poca afluència veïnal, concretament als municipis de Tarragona, Querol, Vic, l’Ametlla de Mar, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp. També es van fer tres entrades en domicilis, una Vila-seca i dos a Salou. Els agents van intervenir més de 2.600 plantes de marihuana, així com 54 quilograms de cabdells i 21.400 euros en efectiu.

Cinc dels detinguts han entrat a presó després de passar a disposició judicial del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Tarragona, mentre que la resta han quedat en llibertat amb càrrecs i se’ls ha retirat el passaport.

Port de Tarragona