Les Creus de Sant Jordi 2022 reivindiquen la Catalunya acollidora, diversa, plurilingüe i mestissa

Els Estopa defensen una sanitat i educació pública “que s’ocupi de tothom” independentment del nivell de renda

La companyia Elèctrica Dharma recull la Creu de Sant Jordi. / Jordi Pujolar

Jordi Pujolar / Barcelona .- El lliurament de les Creus de Sant Jordi 2022 ha reivindicat Catalunya com a terra d’acollida, diversa, plurilingüe i mestissa, després del debat suscitat per l’atorgament del guardó a personalitats com el grup Estopa. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, afirma que només hi pot veure la polèmica qui no entengui com és “la Catalunya d’avui i de demà”. El president aplaudeix que el país consolidi tot allò que “cohesiona” i que reflexa “la pluralitat i diversitat” del país. Durant el lliurament dels guardons, els germans Muñoz, han reivindicat aquesta Catalunya plural, que és “exemple a tot el món” i han defensat una sanitat i una educació públiques “que s’ocupi de tothom” independentment del nivell de renda.

Port de Tarragona