Mor un vianant atropellat a l’N-II a la Jonquera i un conductor en una sortida de la via a Vilablareix

Detenen al conductor que va causar l'atropellament per fugir del lloc de l'accident.

Dos accidents de trànsit ocorreguts durant la passada nit han deixat dues víctimes mortals al Gironès i l’Alt Empordà. Un vianant ha mort aquesta matinada a l’N-II a l’altura de la Jonquera atropellat per un cotxe que ha fugit del lloc de l’accident. Els Mossos d’Esquadra han detingut el seu conductor. L’avís va arribar a la 1.49 hores i el sinistre va ser al quilòmetre 779,1. El SEM també ha atès una altra persona en estat lleu, que ha estat donada d’alta in situ. Amb aquesta víctima ja són 89 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes catalanes. Per aquest incident s’han activat cinc patrulles de Mossos i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

D’altra banda, un home va morir aquest dimecres a la nit en un accident de trànsit a l’AP-7 a Vilablareix (Gironès). Per causes que encara s’estan investigant, el vehicle que conduïa la víctima va sortir de la via i va bolcar, fet que va provocar que ell sortís projectat, colpegés un camió i morís. Es tracta d’un home de 21 anys, veí de Màlaga. A més, una menor d’edat va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona. El vehicle sinistrat no tenia en vigor l’assegurança. Amb aquesta víctima, ja són 88 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona