Tres morts per arma blanca en una baralla a la ciutat francesa d’Angers

Imatge d'arxiu d'unitats de la Gerndarmerie francesa.

Tres joves, un d’ells un adolescent de 14 anys, van ser assassinats a la matinada d’aquest dissabte amb arma blanca i tres més van resultar ferits a la ciutat francesa d’Angers pel que sembla una baralla per queixes de sorolls.

Un sospitós va ser detingut a prop del lloc dels fets, que van passar poc abans de les 3.00 de la matinada a l’esplanada Coeur de Maine, al centre d’Angers, va indicar el diari Ouest France a la seva pàgina d’internet, citant fonts del Ministeri Públic.

El motiu aparent de l’altercat va ser el nivell de la música que tenia un grup de joves que es trobaven a l’esplanada. Aquest matí, la zona estava fitada per la policia i diversos agents havien desplegat diferents balises a terra, on quedaven restes evidents de sang.

Port de Tarragona