Detenen al Vendrell un altre radical del Barça acusat d’atacar aficionats de l’Eintracht de Frankfurt a l’abril

Dissabte passat els Mossos van detenir cinc persones més relacionades amb el cas

Cua de persones a les immediacions del Camp Nou durant els quarts de final de l'Europa League entre el Futbol Club Barcelona i l'Eintracht Frankfurt alemany / Laura Fíguls

Els Mossos d’Esquadra han detingut al Vendrell (Baix Penedès) un altre membre del grup radical del Futbol Club Barcelona que presumptament va atacar seguidors de l’Eintracht de Frankfurt abans del partit que va enfrontar els dos equips el 14 d’abril passat al Camp Nou. La detenció se suma a les cinc que la policia catalana va dur a terme dissabte. Per a quatre d’ells el jutge va dictar, per primer cop, una ordre de prohibició d’apropar-se a menys d’un quilòmetre de les instal·lacions del club català. Per al cinquè es va dictar una ordre d’allunyament de la víctima. Aquella tarda, diversos seguidors alemanys van ser agredits amb estris contundents i armes prohibides per part dels seguidors ultres. Una de les víctimes va patir lesions greus.

Port de Tarragona