Els Mossos detenen a un home per provocar l’incendi de Móra d’Ebre, ja extingit

El foc s'ha declarat poc després de les 19.00 hores a prop del riu Sec i tenia tres focus en un radi d'uns 5 quilòmetres

La columna de fum es visible des de quilòmetres. / Bombers Generalitat

Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut a un home acusat d’haver provocat tres incendis que han afectat els termes de Corbera d’Ebre i Móra d’Ebre, informa el cos policial. L’arrestat presumptament havia calat foc en tres punts diferents, en un radi de cinc quilòmetres.

Els Bombers de la Generalitat han pogut estabilitzar ràpidament l’incendi forestal que s’ha declarat aquest diumenge a la tarda a Móra d’Ebre. L’avís del foc s’ha rebut a les 19.03 hores a prop del riu Sec i tenia tres focus en un radi d’uns cinc quilòmetres entre la capital de la Ribera d’Ebre i Corbera d’Ebre. S’han activat un total de 20 dotacions terrestres i fins a 11 mitjans aeris per mirar de sufocar ràpidament les flames. La majoria de mitjans aeris ja s’han retirat de la zona i s’hi queden dos helicòpters bombarders.

Port de Tarragona