Els Bombers reprenen aquest matí la recerca del jove desaparegut dilluns mentre es banyava al riu Ebre a Benissanet

Hi participen unitats subaquàtiques, embarcacions i dotacions terrestres

Un submarininista dels bombers inspecciona la llera de l'Ebre buscant el jove desaparegut a Benissanet.

Els Bombers de la Generalitat reprendran aquest dimecres al matí el dispositiu de recerca del jove desaparegut dilluns passat mentre es banyava al riu Ebre al seu pas per Benissanet (Ribera d’Ebre). El dispositiu comptarà amb GRAE subaquàtics, embarcacions i dotacions terrestres, amb el suport dels Mossos i els Bombers de Barcelona. La recerca es va suspendre aquest dimecres amb la caiguda del dia. Durant la jornada, van centrar-se de forma més intensa en l’últim punt on va ser vist el noi, d’uns vint anys. També es va fer cerca tant pels marges com a l’aigua, amb unitats subaquàtiques fent immersions i embarcacions, i s’hi va sumar un helicòpter. Quan va desaparèixer, el noi s’estava banyant al riu amb uns amics.

Port de Tarragona