L’operatiu de recerca del jove desaparegut al riu Ebre localitza el cos sense vida d’un home a Miravet

El cadàver s'ha trobat a uns 8,5 quilòmetres aigües avall del punt on va desaparèixer el noi

Operatiu de recerca al riu Ebre del jove desaparegut aquest dilluns a Benissanet.


Jordi Marsal / Benissanet – Localitzen el cos sense vida d’un home al marge dret del riu Ebre a Miravet. L’operatiu de recerca del jove desaparegut aquest dilluns ha trobat el cadàver aquest dimecres al migdia. A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra estan intentant identificar-lo, però tot apunta que seria el del mateix jove que s’hauria ofegat. El cos s’ha localitzat a 2,4 quilòmetres aigües avall del municipi Miravet. Si finalment es confirma que és el jove de 21 anys desaparegut, el cos hauria recorregut, arrossegat pel corrent fluvial, uns 8,5 quilòmetres en poc més d’un dia i mig. Els equips d’emergències, bombers i mossos, amb el suport d’embarcacions, unitats subaquàtiques i un helicòpter, han pentinat la zona des d’aquest dilluns.

Port de Tarragona