Moren dos motoristes en un xoc frontal a la TV-3451 a Deltebre

Les víctimes tenen 49 i 21 anys

Hospital Verge de la Cinta, Tortosa. / Anna Ferràs

Dos motoristes van morir aquest dimecres en un xoc frontal a la TV-3451 a Deltebre (Baix Ebre), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 1,1 i els Mossos van rebre l’avís cap a les 22.06 hores. Per causes que encara s’investiguen, una motocicleta i un ciclomotor van xocar frontalment i van morir els dos conductors. L’ocupant de la motocicleta va resultar ferida lleu i va ser traslladada a l’Hospital Verge de la Cinta. Les víctimes són E.A.P., de 49 i veí de Deltebre; i C.P.B., de 21 anys i veí d’Amposta, qui conduïa la motocicleta. Amb aquestes víctimes, són 97 les persones mortes en accident de trànsit en carreteres interurbanes de Catalunya.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies medicalitzades i suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i una dotació de Bombers de la Generalitat.

Conductor mort a Capmany

D’altra banda, el conductor d’un turisme ha mort aquest dijous a la matinada en un xoc frontal amb un camió a l’N-II a Capmany (Alt Empordà). Segons informa el Servei Català de Trànsit, els Mossos han rebut l’avís a les 6.18 hores. Per causes que encara s’estan investigant, els dos vehicles han topat frontalment. El conductor de cotxe ha quedat atrapat i els Bombers l’han hagut d’excarcerar però ha mort. Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos ambulàncies medicalitzades del SEM i tres dotació de Bombers de la Generalitat. En aquests moments, s’hi està donant pas alternatiu.

Port de Tarragona