Una explosió en un immoble de la plaça de Sant Pere de Lleida provoca cinc ferits

Un dels afectats s'ha traslladat a Vall d'Hebron i els altres a l'Arnau de Vilanova

Efectius dels Bombers, dels Mossos i de la Guàrdia Urbana davant de l'edifici de la plaça Sant Pere de Lleida on s'ha produït una explosió. / Salvador Miret

Una explosió en un immoble al primer pis del número 4 de la plaça Sant Pere del barri de Secà de Sant Pere de Lleida ha provocat cinc ferits de diversa consideració. Els Bombers han apagat l’incendi després de rebre l’avís, dos minuts abans de les nou del vespre. Hi ha desplaçat quatre dotacions, que estan revisant l’edifici, mentre que el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha enviat cinc unitats. Un dels afectats s’ha traslladat en estat greu a Vall d’Hebron i els altres quatre es troben a l’Arnau de Vilanova.

L’alcalde accidental de Lleida, Toni Postius, ha explicat en declaracions a l’ACN que el bloc ha patit danys materials però no estructurals i calcula que, una vegada es retirin els vidres trencats, els veïns podran tornar a casa «les properes hores».

Mossos iniciarà ara una investigació per esclarir les causes de la deflagració.

Port de Tarragona