Evacuat un grup escolar de 87 persones a Lleida per fortes pluges

Foto: Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’evacuar aquesta nit passada a un grup escolar de 87 persones, entre menors i monitors, en negar-se la zona on estaven acampats a causa de les fortes pluges a el Pallars Jussà, a Lleida.

El grup, provinent de Caldes de Montbui (Barcelona), estava acampat a la zona d’Aramunt, a la Conca de Dalt, quan s’ha vist sorprès per les intenses precipitacions que han caigut les últimes hores a la zona.

Han estat traslladats al pavelló de la Pobla de Segur, habilitat per l’Ajuntament i per la Creu Roja amb llits i mantes per passar-hi la nit. Cap persona no ha resultat ferida, segons els Bombers.

Protecció Civil ha activat l’alerta del pla Inuncat davant la previsió que a partir del migdia d’aquest divendres es produeixin tempestes acompanyades de vent i pedra a tot Catalunya, tret de les comarques del quadrant nord-oest i l’extrem sud.

Port de Tarragona