Cremen set vehicles i quatre contenidors en una plaça de Sabadell durant la matinada

Un incendio, presuntamente provocado quemó un piso el pasado lunes también en Sabadell

Momento en que un bombero extingue el incendio de los vehículos. / Bombers

Els Bombers de la Generalitat han extingit un incendi que s’ha originat a les dues de la matinada a la plaça de Les Termes, a la cantonada del Passeig Dos de Maig, a Sabadell per causes que es desconeixen. Una dotació de Bombers ha aconseguit extingir el foc, que ha causat danys en set vehicles i quatre contenidors.

També a Sabadell, dilluns els Bombers de la Generalitat van extingir un foc en un pis d’un edifici del barri dels Merinals de Sabadell. El pis forma part del grup de blocs pendents d’enderroc per part de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, i a priori no hi viu ningú. Un veí de la zona va avisar els bombers a les 09:44 h, que van actuar en l’incendi. En el moment d’iniciar-se les flames, una persona va sortir corrent de l’edifici, segons van relatar alguns testimonis. D’aquesta manera, el succés no va causar ferits i el foc va quedar apagat en poc més de vint minuts. Al lloc han treballat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d’altres serveis d’emergències.

Puerto de Tarragona